lördag 23 juli 2011

Min första bröllopstårta!

Innan jag visste om att jag var gravid så undrade en vän om jag kunde göra hennes bröllopstårta och jag kände/känner mig hedrad. Tyvärr så har jag varit grinig på sista tiden och trots det och det varma fuktiga vädret så gjorde jag mitt bästa! Dock inte lätt att göra figurer i enbart sp då den håller inte så bra utan man får beställa gum tragacanth som man tillsätter sp och kan modellera större saker.. men jag improviserade och fick gjort ett brudpar dock var dom lite knubbiga och inte smala och fina som det riktiga brudparet :P
Tårtan är fylld med vitchocklads mousse och jordgubbsfromase, spacklad med vitchokladssmörkräm och täckt med marsipan fast dekorerad med både marsipan och sp..mest marsipan.
Hoppas att brudparet hade en underbar dag trots regn men jag har ju sett en bild på dom redan och fina var dom..bruden var riktigt vacker i sin klänning och dom ser lyckliga ut så jag tror inte att lite regn kan förstöra en sån stor dag!

Grattis Madde och Christian!

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Ja vårat bröllop var magiskt och underbart, tack snälla underbara du för hjälpen. Kommer och lämnar glasfatet när vi är i VBG nästa gång.

    kram madde

    SvaraRadera