lördag 12 mars 2011

Soley gör en bröst tårta!

Jag min bror fyller år på tisdag men fick veta igår att han skulle ha fest för sina kompisar idag så jag fick snabba på och börja baka! Jag gjorde först kakbottnen så att den kunde svalna sedan så gjorde jag sp så att den kunde vila... sp har jag redan bloggat om ;) sedan så gjorde jag frostingen. Senare på kvällen så åt jag och barnen supergod tacos och sedan gjorde vi om vardagsrummet till en bio salong och jag fick en bio billjet utav Anthon som jag skulle lämna till Amanda på vägen in i salongen. Sedan så såg vi på film tillsammans. :)
Anthon somnade under filmen hihi men efteråt så skulle jag sätta ihop tårtan och Amanda fick titta på :) Vid halv elva så höll Amanda på att tuppa av så hon gick och la sig och jag fortsatte i min ensamhet till tolv.. :D


Jag gör en hjärta lagad kaka (i bakrunden) och så tar jag två passande skålar och markerar på en annan kaka.
Se! Jag skär sedan ut efter ringarna..men först delade jag kakan.

Sätter två halvor i varsin liten skål.
Sätter fyllning i..
Och sedan locket på. NOTERA: Jag borde ha satt plastfolie först! För att det hade blivit lättare att få ut dom sedan, men det gjorde jag inte så det var liiite jobbigt att få ut boobisarnas ur skålarna ;)
Här har jag grunderna till bröst tårtan! Delade även hjartat och fyller den senare med kräm men nu åkte det här in i kylen och det var movie time för mig och barnen!

Jag spacklar kakan med kräm, sätter dit boobisarna och spacklar även dom. Jag bryr mig inte om att crumcoata (fixa så att smulorna inte syns) eftersom jag ska ändå täcka den med sp. :)

Jag färgade en del sp och kavlade ut den till passande storlek!
För över den på kakan

Sen är det bara att försöka släta ut den och forma den efter kakan
Man får hålla på ett tag och dra ut den hela tiden... tålamod ;)

Jag skär grovt runt om när jag fått den någorlunda fin

Sedan forsätter jag försöka forma den och släta ut den med händerna eller en såkallad smother. när jag är ganska nöjd skär jag runt den tätt inpå. Ni ser att jag gjort ett litet snitt vid bröstet...hon ville ha ett inplantat..hehe just kidding :P Nä jag var tvungen att få ut lite luft bubblor :) Bh:n kommer ändå att täcka hennes lilla ärr ;)
Tataaa
Brösttårta, boobtårta, melontårta, pattartårta, bombtårta, jugstårta...hehe finns nog många fler namn :P


Och till sist!
Grattis Róbert!Det var allt för mig idag!

Kramisar!

5 kommentarer:

 1. Wow, häftigt Soley. Passar Robert...

  SvaraRadera
 2. Den ska vi försöka baka imorrn, önska oss lycka till! :)

  SvaraRadera
 3. BRÖSTTÅRTA!!!!!! Haha:D like!

  /Pelin

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt :-)
  Mvh//Diana

  SvaraRadera