torsdag 2 februari 2012

Beyblade tårta

Ja nu hade Anthon önskat sig en Beyblade tårta till sin födelsedag då Beyblade verkar vara väldigt populärt nu. Han fick även Beyblade och beyblade bana från mormor och morfar så det var ju riktigt kul!
Anthon fick även bestämma vad han ville ha för kaka och då valde han chokladkaka med choklad frosting :)

Jag bakade en kaka på 24 diameter och sedan en mindre på 15 diameter. Sedan markerade jag på kakan och skar ut delar så som jag ville ha det.Jag delade den mindre kakan på hälften och la den på den större efter att ha satt på frostingen för att få en liten upphöjning. Den stora kakan hade jag delat på och satt frosting emellan innan. sedan skar jag ut svirvlarna och smetade på frosting där också.
Efter det så täckte jag tårtan och satte därefter på lite olika detaljer för att göra den lite roligare och häftigare.Själv så älskar jag morotskaka så jag gjorde en enkel sådan och gjorde snabbt några små söta morötter ur sockerpasta till dekoration. Nu gjorde jag allt detta på en dag..började kl åtta morgonen och var klar kl 16:30  precis i tid till första gästerna så med tanke på tiden så är jag ganska nöjd med mitt arbete, och det var även födelsedagsbarnet :D

Grattis på sjuårsdagen min lille Anthon <3

1 kommentar:

  1. Tack för en underbar dag,det var goda kakor helt underbara som du hader bakad både goda och jätte fina puss på dig

    SvaraRadera